LJUS/DOFTLJUS

Handgjorda ljus gjorda med omsorg & kärlek!

HARMONY 

Våra doftljus i serien HARMONY är varsamt handgjorda med ekologiskt sojavax och enbart naturliga eteriska oljor - ett bra val för både dig och naturen. Brinntiden är cirka 35 timmar och de finns i tre olika doftkombinationer. Lemongrass/Ginger, Bergamott/Lemon/Vanilla, Lemongrass/Grape/Ylang Ylang.  


LUGN & RO 

Vårt doftljus LUGN & RO sprider en behaglig och rofylld doft i hela rummet - ger avslappning och frid i sinnet. Varje ljus är handgjort med omsorg och kärlek, vilket ger en unik kvalitetskänsla till ditt hem. Ljuset doftar av kanel, apelsin, tallbarr och grape. Brinntiden är cirka 35 timmar.


SPLASHED 

Varje ljus i serien SPLASHED är dekorerade för hand! 100% stearin och finns i en mängd olika färger. 


ADVENT 

Vårt doftljus ADVENT sprider en julig och varm känsla i ditt hem. En ljuvlig fräsch doft av kanel, apelsin, tallbarr och grape. Ljuset kommer i glasburk med lock och brinner cirka 35 timmar. TIPS...lätt att diska ur och återanvända!


DOFTFRITT SOJAVAXLJUS 

Doftfritt ljus med 100% ekologiskt sojavax - ett bra val för både dig och naturen. Ljuset är handgjort i svarta keramikkrukor och brinner i cirka 34 timmar. TIPS...lätt att diska ur och återanvända!


TÄNDKOTTAR 

Vi tar till vara på och återanvänder allt spill från våra ljusproduktioner. Våra populära TÄNDKOTTAR är en sådan produkt och blir den perfekta starthjälpen för din brasa! Doppade i 100% stearin och levereras i 10-pack.