LJUS/DOFTLJUS

Handgjorda ljus gjorda med omsorg & kärlek!

DOFTLJUS

PEACE OF MIND 

I vår serie PEACE OF MIND har vi tagit fram olika doftljus som hjälper till att skapa en fräsch och inbjudande atmosfär i ditt vardagsrum, hallen, toaletten eller i sovrummet. De är varsamt handgjorda med ekologiskt sojavax och enbart naturliga eteriska oljor - ett bra val för både dig och naturen. De finns i tre olika doftvarianter EMOTION (Vetiver, Patchouli, Apelsin) / SILENTLY (Palmarosa, Geranium, Bergamott, Atlasceder) / HOMELY (Citrongräs, Grape, Ylang Ylang). 

Brinntiden är cirka 35 timmar. De finns även som rumsdoft, se mer under fliken RUMSDOFT.  


HARMONY 

Våra doftljus i serien HARMONY är varsamt handgjorda med ekologiskt sojavax och enbart naturliga eteriska oljor - ett bra val för både dig och naturen. Brinntiden är cirka 35 timmar och de finns i tre olika doftkombinationer. Lemongrass/Ginger, Bergamott/Lemon/Vanilla.  


LUGN & RO 

Vårt doftljus LUGN & RO sprider en behaglig och rofylld doft i hela rummet - ger avslappning och frid i sinnet. Varje ljus är handgjort med omsorg och kärlek, vilket ger en unik kvalitetskänsla till ditt hem. Ljuset doftar av kanel, apelsin, tallbarr och grape. Brinntiden är cirka 35 timmar.


STEARINLJUS & BLOCKLJUS 

Gjutna ljus i 100% stearin. Finns i en mängd olika färger. 


DEKORERADE LJUS

Varje ljus i serien SPLASHED är dekorerade för hand! 100% stearin och finns i en mängd olika färger. 


DOFTFRITT SOJAVAXLJUS 

Doftfritt ljus med 100% ekologiskt sojavax - ett bra val för både dig och naturen. Ljuset är handgjort i svarta keramikkrukor och brinner i cirka 34 timmar. TIPS...lätt att diska ur och återanvända!


VINTER 

ADVENT

Vårt doftljus ADVENT sprider en julig och varm känsla i ditt hem. En ljuvlig fräsch doft av kanel, apelsin, tallbarr och grape. Ljuset kommer i glasburk med lock och brinner cirka 35 timmar. TIPS...lätt att diska ur och återanvända!


TÄNDKOTTAR

Vi tar till vara på och återanvänder allt spill från våra ljusproduktioner. Våra populära TÄNDKOTTAR är en sådan produkt och blir den perfekta starthjälpen för din brasa! Doppade i 100% stearin och levereras i 10-pack.