VÅRA PRODUKTER

KREATIVITET OCH HANTVERK!

Vår gård är en familjär arbetsplats och vi brinner för kreativitet och hantverk. Vi älskar vad vi gör och alla våra produkter designas och tillverkas i små upplagor. Vi har en stort bredd vad gäller textilier och vi tar gärna fram nya produkter om det är något du saknar, eller vill specialbeställa!  


TEXTILIER

Vi har en mängd olika produkter i textil. Här hittar du necessärer, kuddfodral, handdukar, vetevärmare, servetter, kaffefilter och mycket mer. Alla våra produkter tillverkas och sys i små upplagor i vår ateljé på gården.

LÄS MER 


ZOO bySUNEBO

I serien ZOO har vi en mängd olika mjukisdjur och posters (alla uppkallade efter den stora syskonskaran som bodde på gården förr i tiden). 

´Vi har även små söta kaninvetevärmare - perfekta för barnvagnen eller vaggan.

LÄS MER 


LJUS/DOFTLJUS

Alla våra ljus (med och utan doft) tillverkar vi för hand här på gården. Vi använder bara fina naturliga eteriska oljor och ekologiskt sojavax.

I vår serie SPLASH har vi också handdekorerade ljus i många olika färger.

LÄS MER 


VETEVÄRMARE

Våra vetevärmare/vetekudde är tillverkade i finast linne och fyllt med närproducerat vete från gården bredvid. Sköna och behagliga mot huden och perfekta för att lindra muskelsmärtor eller andra besvär

LÄS MER