TEXTILIER

Vi älskar textilier! Alla våra produkter är framtagna och designade i små kollektioner. 

KUDDFODRAL 

Våra kuddfodral sys i linne eller 100% bomull och varierar i mönster och färg från säsong till säsong. Alla våra tyger är noggrant utvalda och görs i små upplagor. Storlek 50 x 50 cm med dragkedja och kan fås med eller utan innerkudde.  


NECESSÄRER 

Våra necessärer görs i små upplagor och oftast i tre olika storlekar. Snygg trio där du kan kombinera toalettartiklarna, sminket och kanske smyckena! Necessärerna finns i ett antal mönster och tygvarianter med fodrad insida. De tyger vi använder är vaxduk, mjukt vaxat textiltyg, bomull och linne. 


HANDDUKAR 

Våra handdukar görs i finaste linne och i en mjuk härlig våfflad bomullskvalitet. Passar perfekt för köket eller badrummet. 

LINNE 100% / Storlek 55 x 65 cm / Tvätt 60° / Drar ihop sig efter tvätt. /  VÅFFLAD BOMULL 100% / Storlek 50 x 70 cm / Tvätt 40° / Krymper 10%. 


TYGSERVETTER 

Våra servetter är handsydda i finaste tyger och blir en vacker och elegant detalj i din dukning. Stilrena, tidlösa, slitstarka, hållbara och bra för miljön. / Finns i Linne och Bomull.


KAFFEFILTER 

Använd våra smarta återanvändbara kaffefilter - bra för miljön och plånboken. Kaffefiltret går att använda många gånger. Efter användning skölj av och låt det lufttorka innan nästa bryggning. Koka filtret i några minuter efter behov. Det är tillverkat i oblekt bomull och kommer i 2-pack. 


DISKTRASOR OCH TVÄTTLAPPAR 

Vi kallar dom disktrasor men användningsområdena är ju så många fler! Använd dom till fönsterputsningen eller varför inte som skrubblapp i badet eller duschen. När den är smutsig så lägger du den i tvättmaskinen och så har du en fin trasa igen. 100% småvåfflad bomull (OekoTex) /  2-pack / Tvätt 40° / Khakigrön. 

Våra tvättlappar i våfflad bomull är snälla både mot känslig babyhud och miljö - tvätta dom och använd om och om igen. 100% våfflad bomull /OekoTex) / 2-pack / Tvätt i 60° / Ljusgrå


FÖRVARINGSPÅSAR 

Vi har ett stort utbud av förvaringspåsar i olika storlekar, perfekta för resan eller kanske presenten du vill ge bort! Organisera och förvara dina skor, smutstvätten, kameran, laddaren, fönen mm. eller packa väskan smart inför resan. Alla påsar är i 100% bomull med en dragsko. Tvättbara i 40°.